Dagens Ret


Så blev det fredag og weekenden er lige om hjørnet.  

Vi er klar med madplanen for de næste to uger, vi håber det er noget du kan bruge.

 

Husk hvis vejret tillader det kan du nyde din mad på pladsen udenfor Restauranten.

  

Dagens ret serveres fra kl. 16.30.

 

Mandag 12/5

Kalvefrikasse med persille, hvide kartofler samt hjemmelavet agurkesalat 

Tirsdag 13/5

Lindevangs mørbrad gryde med paprikaflødesauce, cocktailpølser, bacon samt hjemmelavet kartoffelmos

Onsdag 14/5

Stegt flæsk med persillesauce, hertil hvide kartofler og rødbeder

Torsdag 15/5

Lindevangs stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, pyntet med rejer og hjemmelavet lyserød dressing 

 

Mandag 19/5

Biksemad med spejlæg, hertil rugbrød, smør og rødbeder

Tirsdag 20/5

Meunière stegt rødspættefilet med reje sauce, hertil hvide kartofler

Onsdag 21/5

Gammeldags kylling, stegt i gryde med persille, hvide kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat samt rabarberkompot

Torsdag22/5

Kalvekød i hvidløgs fløde sauce med timian, hertil råstegte kartofler samt ærter a la francaise

 

 

Pris pr. kuvert for dagens er ret kr. 160.-


Vi har selvfølgelig også vores menukort at friste med 😊

 

 

Husk bordbestilling på 38343834.

Vi glæder os til at byde velkommen