Så blev det fredag og weekenden er lige om hjørnet.
Vi er klar med madplanen for de næste to uger, vi håber det er noget du kan bruge.
Husk hvis vejret tillader det kan du nyde din mad på pladsen udenfor Restauranten.
Dagens ret serveres fra kl. 16.30.
Mandag 12/5
Kalvefrikasse med persille, hvide kartofler samt hjemmelavet agurkesalat
Tirsdag 13/5
Lindevangs mørbrad gryde med paprikaflødesauce, cocktailpølser, bacon samt hjemmelavet kartoffelmos
Onsdag 14/5
Stegt flæsk med persillesauce, hertil hvide kartofler og rødbeder
Torsdag 15/5
Lindevangs stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, pyntet med rejer og hjemmelavet lyserød dressing
Mandag 19/5
Biksemad med spejlæg, hertil rugbrød, smør og rødbeder
Tirsdag 20/5
Meunière stegt rødspættefilet med reje sauce, hertil hvide kartofler
Onsdag 21/5
Gammeldags kylling, stegt i gryde med persille, hvide kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat samt rabarberkompot
Torsdag22/5
Kalvekød i hvidløgs fløde sauce med timian, hertil råstegte kartofler samt ærter a la francaise
Pris pr. kuvert for dagens er ret kr. 160.-
Vi har selvfølgelig også vores menukort at friste med 😊
Husk bordbestilling på 38343834.
Vi glæder os til at byde velkommen
Vores Mad
Der serveres smørrebrød i frokosten fra kl.11.30 til 15.30.
Middagsmad serveres fra kl. 16.30 til kl. 21
Åbningstider
Der er åbent mandag - lørdag og lukket på søndage.
Kontakt Os
Sløjfen 6
2000 Frederiksberg
38 34 38 34
Konto: 9077 1380139649
Sløjfen 6 - 2000 Frederiksberg - 38 34 38 34