Så er vi i gang med de sidste uger af dagens ret for i år.
Nedenfor finder du forslag til dagens ret for de næste par uger.
Dagens ret serveres fra kl. 16.30.
Mandag 28/10.
Lindevangens stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet pyntet med rejer og lyserød dressing
Tirsdag 29/10
Bankekød med hjemmelavet kartoffelmos, hertil rødbeder
Onsdag 30/10
Menieur stegt rødspættefilet med rejesauce og hvide kartofler
Torsdag 31/10
Helstegt svinemørbrad med champignon a la creme, hertil råstegte kartofler og garniture
Mandag d 4/11
Forloren hare med flødesauce, brunede og hvide kartofler samt syltetøj og hjemmelavet agurkesalat
Tirsdag 5/11
Lindevangens mørbrad gryde med bacon, cocktailpølser, paprikaflødesauce samt hjemmelavet kartoffelmos
Onsdag 6/11
Stegt flæsk med persillesauce, hertil hvide kartofler og rødbeder
Torsdag 7/11
Kalvekrebinetter med portvinsflødesauce, hertil hjemmelavet kartoffelkroketter og garniture
Mandag 11/11
Biksemad med hjemmelavet bearnaisesauce, hertil rødbeder
Tirsdag 12/11
Kalvekød i flødesauce med cocktailpølser, svampe og hjemmelavet kartoffelmos
Pris pr. kuvert for dagens er ret kr. 155.-
Vi har selvfølgelig også vores menukort at friste med 😊
Husk bordbestilling på 38343834.
Vi glæder os til at byde velkommen
Vores Mad
Der serveres smørrebrød i frokosten fra kl.11.30 til 15.30.
Middagsmad serveres fra kl. 16.30 til kl. 21
Åbningstider
Der er åbent mandag - lørdag og lukket på søndage.
Kontakt Os
Sløjfen 6
2000 Frederiksberg
38 34 38 34
Sløjfen 6 - 2000 Frederiksberg - 38 34 38 34