Aften Menu

Aften Menu

Forretter


Rejecocktail med Flutes kr. 105,-

Ferskrøget laks på franskbrød med rygeostcreme kr. 125,-

Aspargessuppe med Flutes kr. 82,-


Hovedretter


Hjemmelavet Frikadeller med brunede og hvide kartofler & rødkål kr. 165,-

Kalvelever med Bacon og hvide kartofler kr. 175,-

Ribbensteg med Rødkål, brunede og hvide kartofler kr. 175,-

Hakkebøf med Bløde løg & spejlæg kr. 175.-

Mørbradbøf med Bløde løg & Champignon kr. 189,-

Wienerschnitzel af kalvekød med Brasede Kartofler, ærter & Sauce kr. 218,-

Gammeldags Oksesteg med Brunede Kartofler, hvide kartofler & Bønner kr. 205,-

Engelsk Bøf ca. 300 g. med Bløde løg & Kartofler kr. 245,-


Dessert & Oste


Hjemmelavet is med Chokoladesauce kr. 75,-

Hjemmelavede pandekager med hjemmelavet is kr. 85,-

Hjemmelavet Chokolademousse kr. 75,-

Camembert Frit med solbærsyltetøj kr. 86,-

Gorgonzola med Rå løg & æggeblomme kr. 86,-

Hjemmebagt nøddehorn kr.45,-

Irsk Kaffe kr. 65,- 


Ovennævnte menuer er på ferie torsdag, fredag og lørdag fra 15/11 til 23/12 2024.

Ellers tilbydes kun vores Julebord, som skal forudbestilles og er for minimum 4 personer.


Til høflig information kan vi desværre ikke altid tilbyde individuel betaling når der sidder mere end 4 personer ved bordet.