Aften Menu

Aften Menu

Forretter


Rejecocktail med Flutes kr. 94,-

Ferskrøget laks på franskbrød med rygeostcreme kr. 115,-

Aspargessuppe med Flutes kr. 72,-


Hovedretter


Hjemmelavet Frikadeller med brunede og hvide kartofler & rødkål kr. 155,-

Kalvelever med Bacon og hvide kartofler kr. 165,-

Ribbensteg med Rødkål, brunede og hvide kartofler kr. 165,-

Hakkebøf med Bløde løg & spejlæg kr. 165.-

Mørbradbøf med Bløde løg & Champignon kr. 179,-

Wienerschnitzel af kalvekød med Brasede Kartofler, ærter & Sauce kr. 208,-

Gammeldags Oksesteg med Brunede Kartofler, hvide kartofler & Bønner kr. 195,-

Engelsk Bøf ca. 300 g. med Bløde løg & Kartofler kr. 235,-


Dessert & Oste


Hjemmelavet is med Chokoladesauce kr. 65,-

Hjemmelavede pandekager med hjemmelavet is kr. 75,-

Hjemmelavet Chokolademousse kr. 65,-

Camembert Frit med solbærsyltetøj kr. 75,-

Gorgonzola med Rå løg & æggeblomme kr. 75,-

Hjemmebagt nøddehorn kr.35,-

Irsk Kaffe kr. 55,- 


Ovennævnte menuer er delvis på ferie torsdag, fredag og lørdag fra 12/11 til 23/12, ring og spørg.

Ellers tilbydes kun vores Julebord, som skal forudbestilles og er for minimum 4 personer.


Til høflig information kan vi desværre ikke altid tilbyde individuel betaling når der sidder mere end 4 personer ved bordet.